幸福-Kofuku

幸福-Kofuku


Gourmetknive fremstillet i damaskusstål

Levering 1-3 dage
14 dages fuld returret
Fri fragt fra 750 kr.
100% Skarphed

Gourmetknive fremstillet i damaskusstål

Sætt
GourmetTing har et bredt udvalg af japanske kokkeknive, som alle er fremstillet i damaskusstål, der er foldet 67 gange og giver et karakteristisk, æstetisk blad, ligesom det også giver en hårdhed på 60-62 HRC på Rockwell-skalaen.

Gourmet Knive

KNIVE FOR LIVET

KNIVE FOR LIVET

Kofuku - Knive til de små detaljer

Kofuku frugtknivv
GourmetTing har et bredt udvalg af japanske kokkeknive, som alle er fremstillet i damaskusstål, der er foldet 67 gange og giver et karakteristisk, æstetisk blad, ligesom det også giver en hårdhed på 60-62 HRC på Rockwell-skalaen.

Gourmet Knive

Kofuku - Knive til de små detaljer


Japansk køkkenkniv

Bedste kokkeknive på markedet


GourmetTings professionelle, japanske kokkeknive er perfekte til dig, der vil have de bedste kokkeknive i køkkenet. Vi har et stort udvalg af japanske knive, hvor høj kvalitet, funktionalitet og et flot design er i højsædet. Vores japanske køkkenknive er udført i damaskusstål, som er foldet 110 eller 67 gange, hvilket resulterer i det karakteristiske, æstetisk mønstrede knivblad, som ikke er ens på to knive.

Alle de professionelle køkkenknive du finder på GourmetTing er ergonomiske knive, som sikrer et godt greb om kniven. Skaftet på vores professionelle køkkenknive er fremstillet af slebet pakkawood, ibenholt eller i desert ironwood, som giver et godt og solidt greb om kniven, også selvom kniven er fedtet eller våd. Det giver dig en sikker følelse, når du bruger dine japanske kokkeknive til madlavningen.

Med japanske kokkeknive fra GourmetTing går du ikke på kompromis med kvaliteten. GourmetTing har et stort sortiment af professionelle køkkenknive; du finder japansk brødkniv, grøntsagsknive, kokkeknive, urteknive, santokukniv og nikirikniv.

Hele vores sortiment af japanske kokkekniv er udført i damaskusstål, med en hårdhed på 60-62 HRC af VG-10 stål der er foldet 67 eller helt op til 110 gange. 60-62 HRC på Rockwell-skalaen er den type hårdhed, der oftest bliver benyttet i japanske knive. Knivene kræver et minimum af vedligeholdelse, da de holder sig skarpe meget længe.
Med en hård og skarp kniv slipper du for at mase tomaterne eller andre bløde fødevarer, inden du har fået dem skåret over. Med en japansk kokkekniv i damaskusstål får du en af de bedste kokkeknive på markedet, som uden problemer halverer dine tomater eller slicer dit kød, som var det blød smør. Du vil med en professionel køkkenkniv få meget mere glæde i køkkenet, når du laver mad, da du både meget nemmere og meget hurtigere kan hakke eller skære dine fødevarer, samtidig med dit kød eller dine grøntsager får et rent snit, som er lækkert at kigge på. Og det er ikke kun de rene snit, der er lækre at kigge på. Selve knivenes blad er smukt damasceret, hvor du kan se de mange lag damaskusstål, som knivbladet er fremstillet af.

Med en japansk kokkekniv får du en kniv, der holder sig skarp længe, og hvor der virkelig er kredset for både funktionalitet. Det smukke design på knivene er blot en følge af fremstillingsprocessen, men ikke desto mindre gør det, at du med en japansk kokkekniv fra GourmetTing virkelig skiller dig ud. Vi anbefaler at du opbevarer dine japanske køkkenknive på vores magnetiske knivholder, som er fremstillet af akacietræ. Med vores knivholder der skal stå på køkkenbordet eller på køkken-øen, holder du nemt styr på dine professionelle køkkenknive, og når dine knive ikke er i brug, står de og pynter i køkkenet med deres smukke, damascerede knivblade og skaft fremstillet af enten pakkawood, ibenholt eller desert ironwood, som er en af de hårdeste og mest stabile træsorter der findes.

De japanske køkkenknive med en hårdhed på 60-62 HRC har en lille risiko for at ”chippe”, hvis de skal skære i noget hårdt. Ingen af de professionelle køkkenknive på GourmetTing kan tåle maskinopvask, så husk at rengøre din japanske køkkenkniv nænsomt med håndkraft.

Japansk køkkenkniv


GourmetTings professionelle, japanske kokkeknive er perfekte til dig, der vil have de bedste kokkeknive i køkkenet. Vi har et stort udvalg af japanske knive, hvor høj kvalitet, funktionalitet og et flot design er i højsædet. Vores japanske køkkenknive er udført i damaskusstål, som er foldet 110 eller 67 gange, hvilket resulterer i det karakteristiske, æstetisk mønstrede knivblad, som ikke er ens på to knive.

Alle de professionelle køkkenknive du finder på GourmetTing er ergonomiske knive, som sikrer et godt greb om kniven. Skaftet på vores professionelle køkkenknive er fremstillet af slebet pakkawood, ibenholt eller i desert ironwood, som giver et godt og solidt greb om kniven, også selvom kniven er fedtet eller våd. Det giver dig en sikker følelse, når du bruger dine japanske kokkeknive til madlavningen.

Med japanske kokkeknive fra GourmetTing går du ikke på kompromis med kvaliteten. GourmetTing har et stort sortiment af professionelle køkkenknive; du finder japansk brødkniv, grøntsagsknive, kokkeknive, urteknive, santokukniv og nikirikniv.

Hele vores sortiment af japanske kokkekniv er udført i damaskusstål, med en hårdhed på 60-62 HRC af VG-10 stål der er foldet 67 eller helt op til 110 gange. 60-62 HRC på Rockwell-skalaen er den type hårdhed, der oftest bliver benyttet i japanske knive. Knivene kræver et minimum af vedligeholdelse, da de holder sig skarpe meget længe.

Bedste kokkeknive på markedet

Med en hård og skarp kniv slipper du for at mase tomaterne eller andre bløde fødevarer, inden du har fået dem skåret over. Med en japansk kokkekniv i damaskusstål får du en af de bedste kokkeknive på markedet, som uden problemer halverer dine tomater eller slicer dit kød, som var det blød smør. Du vil med en professionel køkkenkniv få meget mere glæde i køkkenet, når du laver mad, da du både meget nemmere og meget hurtigere kan hakke eller skære dine fødevarer, samtidig med dit kød eller dine grøntsager får et rent snit, som er lækkert at kigge på. Og det er ikke kun de rene snit, der er lækre at kigge på. Selve knivenes blad er smukt damasceret, hvor du kan se de mange lag damaskusstål, som knivbladet er fremstillet af.

Med en japansk kokkekniv får du en kniv, der holder sig skarp længe, og hvor der virkelig er kredset for både funktionalitet. Det smukke design på knivene er blot en følge af fremstillingsprocessen, men ikke desto mindre gør det, at du med en japansk kokkekniv fra GourmetTing virkelig skiller dig ud. Vi anbefaler at du opbevarer dine japanske køkkenknive på vores magnetiske knivholder, som er fremstillet af akacietræ. Med vores knivholder der skal stå på køkkenbordet eller på køkken-øen, holder du nemt styr på dine professionelle køkkenknive, og når dine knive ikke er i brug, står de og pynter i køkkenet med deres smukke, damascerede knivblade og skaft fremstillet af enten pakkawood, ibenholt eller desert ironwood, som er en af de hårdeste og mest stabile træsorter der findes.

De japanske køkkenknive med en hårdhed på 60-62 HRC har en lille risiko for at ”chippe”, hvis de skal skære i noget hårdt. Ingen af de professionelle køkkenknive på GourmetTing kan tåle maskinopvask, så husk at rengøre din japanske køkkenkniv nænsomt med håndkraft.

Log ind

Mistet din adgangskode?

Opret en kundekonto?

🎄 Juleglæde 🎄
close slider

Hos GourmetTing vil vi gerne være med til at sprede juleglæden. Vi har derfor samlet en række af vores

gode juletilbud lige her.

Husk at også at se vores øvrige produktsider igennem for inspiration til julegaver og køkkenglæder.

NB. Alle julegaver kan byttes frem til 14. januar 2022. Bare skriv i bemærkninger til din ordre at det er til julegave.