
Opskriften på pebernødder
04/12/2019
Hokkaido Suppe
17/01/2022Så nærmer nytårsaften sig og der høre der sig kransekage til 😍
Her er opskriften på nøddehorn og kransekage konfekt så du kan byde dine gæster, eller imponerende vennerne 😀
Nøddehorn:
1 kg marcipan
500g sukker
Ca 200 g æggehvider
Hakket hasselnødder eller mandler.
Sukker og Marcipanen køres sammen og æggehviderne kommes i lige så stille.
Massen deles ud i 4 lige store portioner, de rulles ud med lidt mel på bordet.
De deles ud i stykker af ca 50g.
Rul stykkerne til en kugle og rul den i de hakkede nødder så de bliver ca 5cm lange, Rullen trykkes op i en trekant og rundes som et horn, sættet på en plade med papir, bages ved 240c i ca 7 min, men hold øje med de ikke bliver for mørke 🙈
Kransekage konfekt.
1 kg marcipan
500g sukker
200-300g æggehvider til man kan sprøjte den ud i en sprøjteposen med en stjernetyl i .
Sprøjt dem i rosetter og kom en nød i eller et halv pyntebær, bages ved 240 c i ca 6-7 min til de er gylden.
Nøddehorn,konfekten dyppes i chokolade kommes på et fad evt. med fyldt chokolade og jordbær 🥂🍾
Godt nytår her fra GourmetTing