Opskriften på nøddehorn og kransekage konfekt

Så nærmer nytårsaften sig og der høre der sig kransekage til 😍

Her er opskriften på nøddehorn og kransekage konfekt så du kan byde dine gæster, eller imponerende vennerne 😀

Nøddehorn:
1 kg marcipan
500g sukker
Ca 200 g æggehvider
Hakket hasselnødder eller mandler.

Sukker og Marcipanen køres sammen og æggehviderne kommes i lige så stille.
Massen deles ud i 4 lige store portioner, de rulles ud med lidt mel på bordet.
De deles ud i stykker af ca 50g.

Rul stykkerne til en kugle og rul den i de hakkede nødder så de bliver ca 5cm lange, Rullen trykkes op i en trekant og rundes som et horn, sættet på en plade med papir, bages ved 240c i ca 7 min, men hold øje med de ikke bliver for mørke 🙈

Kransekage konfekt.
1 kg marcipan
500g sukker
200-300g æggehvider til man kan sprøjte den ud i en sprøjteposen med en stjernetyl i .
Sprøjt dem i rosetter og kom en nød i eller et halv pyntebær, bages ved 240 c i ca 6-7 min til de er gylden.

Nøddehorn,konfekten dyppes i chokolade kommes på et fad evt. med fyldt chokolade og jordbær 🥂🍾

Godt nytår her fra GourmetTing

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen