Køkkenglæde

100% Skarphed

Mindre vedligehold

Knive for livet

GourmetTing har værktøjet til den proffe i køkkenet, til hjemme-gourmet’en, eller bare dem der vil have lidt god kvalitet i knivskuffen.Vi ønsker at kunne levere lækre japansk inspirerede knive af damaskus stål i topkvalitet til rimelige priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores produkt kategorier

Med min 18 års baggrund i køkken- og mad-branchen har jeg igennem mit netværk fundet en producent der kunne lave topkvalitets knive, der kan tåle at blive brugt hver dag – Men til en pris hvor den almindelige mad-elsker også kan være med. Resultatet blev vores første serie af knive : Shokutsu

 

Knivene er blevet testet grundigt i professionelle køkkener af en række kokke og mad-elskere i mit netværk – og alle har ligesom Jeg selv fundet at knivene har en god balance, ikke bliver glatte at holde ved, og kan holde til det daglige arbejde uden at blive sløve.

Jeg er selv oprindeligt uddannet bager, men trådte ind i den professionelle køkkenbranche for 18 år siden. Jeg har mere end 10 års erfaring som køkkenleder og ved derfor hvad det betyder at have noget ordentligt værktøj i det daglige – hvilket jeg også vil have hjemme i mit eget køkken.