Velkommen til GourmetTing.dk

GourmetTing har værktøjet til den proffe i køkkenet, til hjemme-gourmet’en, eller bare dem der vil have lidt god kvalitet i knivskuffen. Vi ønsker at kunne levere lækre japansk inspirerede knive af damaskus stål i topkvalitet til rimelige priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

GourmetTing er startet fordi jeg som “mad-elsker” og elsker af godt køkkengrej manglede et sted at købe gode japansk inspirerede knive – uden at de skulle koste en formue. Jeg ønskede mig selv et godt sæt knive af professionel kvalitet, men kunne ikke finde nogle knive hvor kvaliteten var i top samtidig med at jeg ikke blev flået for 6-8.000 kr. for et sæt. kommer ud 😍

2 kommentarer til “Velkommen til GourmetTing.dk”

  1. Jeg var træt af mine køkkenknive som stort set ikke kan slibes op længere. Da jeg fik nys om disse knive fra gourmetting kunne holde skæret og samtidigt var dejlige at arbejde med så skulle det prøves. Har netop købt den smalle kokkekniv og var helt “solgt” med det samme. Den lever 100% op til det der skrives om den hvilket er imponerende til den pris som stort set er det samme jeg gav for mine “gamle” knive.

Skriv en kommentar

Scroll til toppen