Det perfekte snit til de små detaljer

Santokukniven er en japansk grøntsagskniv, som har karakteristiske riller på knivbladet, som at grøntsager ikke sætter sig fast på knivbladet, når du skærer dem over. En uundværlig kniv i køkkenet.
Santokuknive

Santokukniven er en japansk grøntsagskniv, som har karakteristiske riller på knivbladet, som at grøntsager ikke sætter sig fast på knivbladet, når du skærer dem over. En uundværlig kniv i køkkenet.
Fremstillet i damaskustål
Urteknive
En urtekniv er en nødvendighed i køkkenet, når du skal have skåret eller snittet små og bløde fødevarer, eller der skal hakkes urter. Som med alle andre japanske knive på GourmetTing er de japanske urteknive efter traditionen fremstillet i damaskusstål, som er foldet 67 gange, der giver en hårdhed på 60-62 HRC på Rockwell-skalaen.
Udover at være perfekt til at skære i detaljer og skære små fødevarer, er den lille urtekniv også særdeles velegnet til andre formål. Du kan erstatte en kartoffelskræller med GourmetTings lille urtekniv, og bruge urtekniven til at skrælle kartofler.
Du kan også bruge urtekniven til at fjerne kernerne fra en melon, til at skrælle et æble eller skære kernehuset ud, eller til at skære peberfrugt i tern – noget der bare aldrig bliver særlig godt med en stor kniv i hånden.
Lille urtekniv med mange funktioner
Med en lille japansk urtekniv får du en lille kniv, der trods dens lille og handy størrelse uden problemer vil klare ærterne i køkkenet – også bogstaveligt talt.Udover at være perfekt til at skære i detaljer og skære små fødevarer, er den lille urtekniv også særdeles velegnet til andre formål. Du kan erstatte en kartoffelskræller med GourmetTings lille urtekniv, og bruge urtekniven til at skrælle kartofler.
Du kan også bruge urtekniven til at fjerne kernerne fra en melon, til at skrælle et æble eller skære kernehuset ud, eller til at skære peberfrugt i tern – noget der bare aldrig bliver særlig godt med en stor kniv i hånden.
Japanske urteknive
Alle knivene i Shokutsu serien fra GourmetTing er produceret i VG-10 damaskus stål med en hårdhed på 60-62 HRC på Rockwell-skalaen og er således markant skarpere end typiske køkkenknive.
Hos GourmetTing har vi to japanske urteknive på lager i vores knivserier Shokutsu og Kōfuku, og vi har også en lille urtekniv i vores knivserie Shokutsu.