Knivsæt

Knivsæt


Professionelt knivsæt af højeste kvalitet

Levering 1-3 dage
14 dages fuld returret
Fri fragt fra 750 kr.
100% Skarphed

Knivsæt

MED ET KNIVSÆT AF JAPANSKE KOKKEKNIVE, FÅR DU ET PROFESSIONELT KNIVSÆT AF HØJESTE KVALITET. VORES KNIVSÆT ER FREMSTILLET AF DAMASKUSSTÅL, SOM ER FOLDET MANGE GANGE, HVILKET RESULTERER I ET FLOT MØNSTER PÅ KNIVENES BLADE.
Sætt

GourmetTings Store Knivsæt fra Shokutsῡ og Kōfuku


De store knivsæt

Essenteille

GourmetTings Essentielle knivsæt


De store knivsæt

Knivsættet som er et "must have"

Essenteille

GourmetTings Essentielle knivsæt

Essenteille

Kokkens venner

Kokkens venner

Brodknivbrod

Knivsæt tilbehør


Kniv+spækbræt

Kniv + Spækbræt

Brodknivbrod

Knivsæt tilbehør

Køkkenknive sæt

Japansk knivsæt


GourmetTing har udviklet tre unikke knivserier, bestående af japanske kokkeknive til dig, der vil have en skarp og stærk kniv, som kræver et minimum af vedligehold. Vores knivserier Shokutsu, Kōfuku og Haita-teki er alle designet og udtænkt af GourmetTing, og kendetegnet for de tre knivserier er at de alle er fremstillet af damaskusstål, som er foldet 67 gange, hvilket giver en utrolig holdbar og skarp kniv. Derudover giver damasceringen også et yderst smukt og æstetisk knivblad.

Hos GourmetTing kan du finde et professionelt knivsæt der opfylder dine behov, uanset om du mangler en god og skarp grøntsagskniv til at skære grøntsager eller hakke urter med, eller om du mangler et sæt gode kokkeknive, til de mest basale funktioner i køkkenet – det vil sige en god og skarp brødkniv, der ikke maser brødet, inden du får skåret en skive, en god kokkekniv, du kan skære fine skiver med, og en lille fiks urtekniv, til at klare de små opgaver i køkkenet.

Vi har sammensat en lang række knivsæt af japanske køkkenknive til dig - både store og små knivsæt. Vi har sammensat knivsæt med de mest essentielle knive i, ligesom vi også har sammensat en knivsæt af knive til den seriøse kok, og et knivsæt til begynderen bestående af tre knive, der gør dig fit for fight i køkkenet. Med et knivsæt fra GourmetTing bliver det let som en leg at skære, hakke, snitte og filetere fødevarer med. Alle vores japanske knive i vores knivsæt bliver fremstillet efter traditionen tro med damaskusstål, som foldes et væld af gange, for at få en meget hårdfør, superskarp og smuk kniv.

Du kan også finde knivsæt, som kombinerer en ergonomisk kniv og et styks tilbehør til køkkenet. For eksempel et sæt, hvor du får en japansk kokkekniv, som er den vigtigste kniv i køkkenet – kniven er simpelthen god til alle slags opgaver – og et keramisk strygestål, så din japanske kokkekniv forbliver så skarp som overhovedet muligt.
Du kan også finde et knivsæt, hvor du får hele seks japanske køkkenknive og en magnetisk knivholder i træ, så du nemt kan holde styr på dine knive, samtidigt med de endda står og pynter med deres knivblad af damaskusstål. Vores professionelle kokkeknive er meget skarpe, og det er derfor en rigtig god idé at anskaffe sig en magnetisk knivholder i træ, så dine professionelle kokkeknive ikke ligger og rutsjer rundt i køkkenskuffen. Med en magnetisk knivholder i træ er de bedste kokkeknive altid lige ved hånden, og nemme at få fat på.

Du kan også finde et knivsæt bestående en professionel, japansk brødkniv og stort skærebræt i træ. Vores spækbræt er lavet af akacietræ, og har en saftrille på den ene side af spækbrættet, så du slipper for at få kødsaft og anden juice direkte ned på køkkenbordet. På den anden side af spækbrættet er der en fordybning, hvor du kan placere dine runde grøntsager i, så du kan holde styr på dem uden de triller væk, inden du har fået dem halveret.

Vi har knivsæt bestående af de bedste kokkeknive fra vores kniveserie Shokutsu og Kōfuku. Vi har også et sæt med en japansk kokkekniv og en japansk slibesten, så du kan slibe din kokkekniv med stil. Dette sæt er til feinschmeckeren, som kun vil have det bedste og som elsker at kredse om sit køkkenudstyr og sine kokkeknive. Kun de bedste kokkeknive er gode nok til feinschmeckeren, og heldigvis vil et knivsæt fra GourmetTing ikke skuffe.


Med et professionelt knivsæt af japanske køkkenknive får du professionelle kokkeknive, der har en god fleksibilitet og smidighed.

Log ind

Mistet din adgangskode?

Opret en kundekonto?

🎄 Juleglæde 🎄
close slider

Hos GourmetTing vil vi gerne være med til at sprede juleglæden. Vi har derfor samlet en række af vores

gode juletilbud lige her.

Husk at også at se vores øvrige produktsider igennem for inspiration til julegaver og køkkenglæder.

NB. Alle julegaver kan byttes frem til 14. januar 2022. Bare skriv i bemærkninger til din ordre at det er til julegave.