Køkkenknive

Køkkenknive


Stort udvalg af gourmetknive til køkkenet

Levering 1-3 dage
14 dages fuld returret
Fri fragt fra 750 kr.
100% Skarphed

Stort udvalg af gourmetknive til køkkenet

Frugter
Nakirikniven er en ikonisk japansk grøntsagskniv, som af nogle også bliver kaldt grøntsagsøksen eller grøntsagsnitteren.

Grønsagskniv

Grønsagsknive

Grønsagsknive


Brødknive

Brødknive

Brød 44
Den gode brødkniv er uundværlig i et køkken og et "must have"

Brødknive

Kōfuku urtekniv
Den japanske urtekniv er perfekt til at klare de små opgaver i køkkenet – når der skal skæres detaljer, når en kiwi eller et æble skal halveres, eller når der skal snittes og hakkes grønt og urter.

Urtekniv

Urtekniv

Urtekniv


Urteknive til de små detaljer

Skarp urtekniv der nemt snitter grøntsagerne og urterne


En urtekniv er en nødvendighed i køkkenet, når du skal have skåret eller snittet små og bløde fødevarer, eller der skal hakkes urter. Som med alle andre japanske knive på GourmetTing er de japanske urteknive efter traditionen fremstillet i damaskusstål, som er foldet 67 gange, der giver en hårdhed på 60-62 HRC på Rockwell-skalaen.

Lille urtekniv med mange funktioner

Med en lille japansk urtekniv får du en lille kniv, der trods dens lille og handy størrelse uden problemer vil klare ærterne i køkkenet – også bogstaveligt talt.

Udover at være perfekt til at skære i detaljer og skære små fødevarer, er den lille urtekniv også særdeles velegnet til andre formål. Du kan erstatte en kartoffelskræller med GourmetTings lille urtekniv, og bruge urtekniven til at skrælle kartofler.

Du kan også bruge urtekniven til at fjerne kernerne fra en melon, til at skrælle et æble eller skære kernehuset ud, eller til at skære peberfrugt i tern – noget der bare aldrig bliver særlig godt med en stor kniv i hånden.
Med en fiks lille urtekniv i køkkenet får du nemt og præcist skåret grøntsagerne og urterne. Urtekniven er uundværlig i køkkenet, for dig der tager din madlavning og kokkering seriøst. Den skærer nemt bløde frugter og grøntsager over, uden at mase dem, inden de bliver skåret over. Med en japansk urtekniv er det slut med helt maste tomater!

Japanske urteknive på GourmetTing

Alle knivene i Shokutsu serien fra GourmetTing er produceret i VG-10 damaskus stål med en hårdhed på 60-62 HRC på Rockwell-skalaen og er således markant skarpere end typiske køkkenknive.

Hos GourmetTing har vi to japanske urteknive på lager i vores knivserier Shokutsu og Kōfuku, og vi har også en lille urtekniv i vores knivserie Shokutsu.

Elsket verden over

Japanske køkkenknive er kendt verden over for at være superskarpe og af højeste kvalitet. De japanske kokkeknive er brugt af både professionelle kokke og af glad madentusiaster, der vil have de bedste køkkenknive ved hånden.  

Urteknive til de små detaljer


En urtekniv er en nødvendighed i køkkenet, når du skal have skåret eller snittet små og bløde fødevarer, eller der skal hakkes urter. Som med alle andre japanske knive på GourmetTing er de japanske urteknive efter traditionen fremstillet i damaskusstål, som er foldet 67 gange, der giver en hårdhed på 60-62 HRC på Rockwell-skalaen.

Lille urtekniv med mange funktioner

Med en lille japansk urtekniv får du en lille kniv, der trods dens lille og handy størrelse uden problemer vil klare ærterne i køkkenet – også bogstaveligt talt.

Udover at være perfekt til at skære i detaljer og skære små fødevarer, er den lille urtekniv også særdeles velegnet til andre formål. Du kan erstatte en kartoffelskræller med GourmetTings lille urtekniv, og bruge urtekniven til at skrælle kartofler.

Du kan også bruge urtekniven til at fjerne kernerne fra en melon, til at skrælle et æble eller skære kernehuset ud, eller til at skære peberfrugt i tern – noget der bare aldrig bliver særlig godt med en stor kniv i hånden.

Skarp urtekniv der nemt snitter grøntsagerne og urterne

Med en fiks lille urtekniv i køkkenet får du nemt og præcist skåret grøntsagerne og urterne. Urtekniven er uundværlig i køkkenet, for dig der tager din madlavning og kokkering seriøst. Den skærer nemt bløde frugter og grøntsager over, uden at mase dem, inden de bliver skåret over. Med en japansk urtekniv er det slut med helt maste tomater!

Japanske urteknive på GourmetTing

Alle knivene i Shokutsu serien fra GourmetTing er produceret i VG-10 damaskus stål med en hårdhed på 60-62 HRC på Rockwell-skalaen og er således markant skarpere end typiske køkkenknive.

Hos GourmetTing har vi to japanske urteknive på lager i vores knivserier Shokutsu og Kōfuku, og vi har også en lille urtekniv i vores knivserie Shokutsu.

Elsket verden over

Japanske køkkenknive er kendt verden over for at være superskarpe og af højeste kvalitet. De japanske kokkeknive er brugt af både professionelle kokke og af glad madentusiaster, der vil have de bedste køkkenknive ved hånden.