🔪 Udsalg med knivskarpe priser 🔪
SPAR OP TIL 25%
I januar har vi op til 25 % rabat på udvalgte vare. OG! -20% eller mere på flere af vores mest efterspurgte knivsæt.
F.eks.giver vi over 20% rabat på det komplette sæt i Kōfuku serien. Kōfuku er GourmetTings eksklusive serie af knive til den kræsne hjemme gourmet. Kvaliteten af bladet er udformet efter de bedste traditionelle Japanske metoder og håndtaget er lavet i ibenholt, med en elegant messing ring til afslutningen ind mod bladet. Udtrykket og kvaliteten i knivenes udformning er lavet med fokus på den gode kniv, der også har et elegant og eksklusivt udtryk.🔪 Udsalg med knivskarpe priser 🔪
SPAR OP TIL 25%
I januar har vi op til 25 % rabat på udvalgte vare. OG! -20% eller mere på flere af vores mest efterspurgte knivsæt.
F.eks.giver vi over 20% rabat på det komplette sæt i Kōfuku serien. Kōfuku er GourmetTings eksklusive serie af knive til den kræsne hjemme gourmet. Kvaliteten af bladet er udformet efter de bedste traditionelle Japanske metoder og håndtaget er lavet i ibenholt, med en elegant messing ring til afslutningen ind mod bladet. Udtrykket og kvaliteten i knivenes udformning er lavet med fokus på den gode kniv, der også har et elegant og eksklusivt udtryk.Knivsæt på UDSALG
Kōfuku – Komplet knivsæt 6 stk.
3.374,00 kr.Shokutsῡ – Grønsagsknive
1.048,00 kr.Shokutsῡ – Kokkens favoritter
1.348,00 kr.Shokutsῡ Kokkekniv og Strygestål
1.058,00 kr.Knivkuffert
699,00 kr.
Andre fantastiske UDSALGS tilbud
Kōfuku Brødkniv
599,00 kr.Kōfuku Nakiri Kniv
659,00 kr.Kōfuku Urtekniv
399,00 kr.Kōfuku Frugtkniv
369,00 kr.Kōfuku Santokukniv
649,00 kr.Kōfuku Gyuto Kokkekniv
699,00 kr.Strygestål
359,00 kr.
Japansk køkkenkniv
Bedste kokkeknive på markedet
GourmetTings professionelle, japanske kokkeknive er perfekte til dig, der vil have de bedste kokkeknive i køkkenet.
Vi har et stort udvalg af japanske knive, hvor høj kvalitet, funktionalitet og et flot design er i højsædet. Vores japanske køkkenknive er udført i damaskusstål, som er foldet 110 eller 67 gange, hvilket resulterer i det karakteristiske, æstetisk mønstrede knivblad, som ikke er ens på to knive.
Alle de professionelle køkkenknive du finder på GourmetTing er ergonomiske knive, som sikrer et godt greb om kniven. Skaftet på vores professionelle køkkenknive er fremstillet af slebet pakkawood, ibenholt eller i desert ironwood, som giver et godt og solidt greb om kniven, også selvom kniven er fedtet eller våd. Det giver dig en sikker følelse, når du bruger dine japanske kokkeknive til madlavningen.
Med japanske kokkeknive fra GourmetTing går du ikke på kompromis med kvaliteten. GourmetTing har et stort sortiment af professionelle køkkenknive; du finder japansk brødkniv, grøntsagsknive, kokkeknive, urteknive, santokukniv og nikirikniv.
Hele vores sortiment af japanske kokkekniv er udført i damaskusstål, med en hårdhed på 60-62 HRC af VG-10 stål der er foldet 67 eller helt op til 110 gange. 60-62 HRC på Rockwell-skalaen er den type hårdhed, der oftest bliver benyttet i japanske knive. Knivene kræver et minimum af vedligeholdelse, da de holder sig skarpe meget længe.
Alle de professionelle køkkenknive du finder på GourmetTing er ergonomiske knive, som sikrer et godt greb om kniven. Skaftet på vores professionelle køkkenknive er fremstillet af slebet pakkawood, ibenholt eller i desert ironwood, som giver et godt og solidt greb om kniven, også selvom kniven er fedtet eller våd. Det giver dig en sikker følelse, når du bruger dine japanske kokkeknive til madlavningen.
Med japanske kokkeknive fra GourmetTing går du ikke på kompromis med kvaliteten. GourmetTing har et stort sortiment af professionelle køkkenknive; du finder japansk brødkniv, grøntsagsknive, kokkeknive, urteknive, santokukniv og nikirikniv.
Hele vores sortiment af japanske kokkekniv er udført i damaskusstål, med en hårdhed på 60-62 HRC af VG-10 stål der er foldet 67 eller helt op til 110 gange. 60-62 HRC på Rockwell-skalaen er den type hårdhed, der oftest bliver benyttet i japanske knive. Knivene kræver et minimum af vedligeholdelse, da de holder sig skarpe meget længe.
Med en hård og skarp kniv slipper du for at mase tomaterne eller andre bløde fødevarer, inden du har fået dem skåret over. Med en japansk kokkekniv i damaskusstål får du en af de bedste kokkeknive på markedet, som uden problemer halverer dine tomater eller slicer dit kød, som var det blød smør. Du vil med en professionel køkkenkniv få meget mere glæde i køkkenet, når du laver mad, da du både meget nemmere og meget hurtigere kan hakke eller skære dine fødevarer, samtidig med dit kød eller dine grøntsager får et rent snit, som er lækkert at kigge på.
Og det er ikke kun de rene snit, der er lækre at kigge på. Selve knivenes blad er smukt damasceret, hvor du kan se de mange lag damaskusstål, som knivbladet er fremstillet af.
Med en japansk kokkekniv får du en kniv, der holder sig skarp længe, og hvor der virkelig er kredset for både funktionalitet. Det smukke design på knivene er blot en følge af fremstillingsprocessen, men ikke desto mindre gør det, at du med en japansk kokkekniv fra GourmetTing virkelig skiller dig ud. Vi anbefaler at du opbevarer dine japanske køkkenknive på vores magnetiske knivholder, som er fremstillet af akacietræ. Med vores knivholder der skal stå på køkkenbordet eller på køkken-øen, holder du nemt styr på dine professionelle køkkenknive, og når dine knive ikke er i brug, står de og pynter i køkkenet med deres smukke, damascerede knivblade og skaft fremstillet af enten pakkawood, ibenholt eller desert ironwood, som er en af de hårdeste og mest stabile træsorter der findes.
De japanske køkkenknive med en hårdhed på 60-62 HRC har en lille risiko for at ”chippe”, hvis de skal skære i noget hårdt. Ingen af de professionelle køkkenknive på GourmetTing kan tåle maskinopvask, så husk at rengøre din japanske køkkenkniv nænsomt med håndkraft.
Med en japansk kokkekniv får du en kniv, der holder sig skarp længe, og hvor der virkelig er kredset for både funktionalitet. Det smukke design på knivene er blot en følge af fremstillingsprocessen, men ikke desto mindre gør det, at du med en japansk kokkekniv fra GourmetTing virkelig skiller dig ud. Vi anbefaler at du opbevarer dine japanske køkkenknive på vores magnetiske knivholder, som er fremstillet af akacietræ. Med vores knivholder der skal stå på køkkenbordet eller på køkken-øen, holder du nemt styr på dine professionelle køkkenknive, og når dine knive ikke er i brug, står de og pynter i køkkenet med deres smukke, damascerede knivblade og skaft fremstillet af enten pakkawood, ibenholt eller desert ironwood, som er en af de hårdeste og mest stabile træsorter der findes.
De japanske køkkenknive med en hårdhed på 60-62 HRC har en lille risiko for at ”chippe”, hvis de skal skære i noget hårdt. Ingen af de professionelle køkkenknive på GourmetTing kan tåle maskinopvask, så husk at rengøre din japanske køkkenkniv nænsomt med håndkraft.
Japansk køkkenkniv
GourmetTings professionelle, japanske kokkeknive er perfekte til dig, der vil have de bedste kokkeknive i køkkenet.
Vi har et stort udvalg af japanske knive, hvor høj kvalitet, funktionalitet og et flot design er i højsædet. Vores japanske køkkenknive er udført i damaskusstål, som er foldet 110 eller 67 gange, hvilket resulterer i det karakteristiske, æstetisk mønstrede knivblad, som ikke er ens på to knive.
Alle de professionelle køkkenknive du finder på GourmetTing er ergonomiske knive, som sikrer et godt greb om kniven. Skaftet på vores professionelle køkkenknive er fremstillet af slebet pakkawood, ibenholt eller i desert ironwood, som giver et godt og solidt greb om kniven, også selvom kniven er fedtet eller våd. Det giver dig en sikker følelse, når du bruger dine japanske kokkeknive til madlavningen.
Med japanske kokkeknive fra GourmetTing går du ikke på kompromis med kvaliteten. GourmetTing har et stort sortiment af professionelle køkkenknive; du finder japansk brødkniv, grøntsagsknive, kokkeknive, urteknive, santokukniv og nikirikniv.
Hele vores sortiment af japanske kokkekniv er udført i damaskusstål, med en hårdhed på 60-62 HRC af VG-10 stål der er foldet 67 eller helt op til 110 gange. 60-62 HRC på Rockwell-skalaen er den type hårdhed, der oftest bliver benyttet i japanske knive. Knivene kræver et minimum af vedligeholdelse, da de holder sig skarpe meget længe.
Alle de professionelle køkkenknive du finder på GourmetTing er ergonomiske knive, som sikrer et godt greb om kniven. Skaftet på vores professionelle køkkenknive er fremstillet af slebet pakkawood, ibenholt eller i desert ironwood, som giver et godt og solidt greb om kniven, også selvom kniven er fedtet eller våd. Det giver dig en sikker følelse, når du bruger dine japanske kokkeknive til madlavningen.
Med japanske kokkeknive fra GourmetTing går du ikke på kompromis med kvaliteten. GourmetTing har et stort sortiment af professionelle køkkenknive; du finder japansk brødkniv, grøntsagsknive, kokkeknive, urteknive, santokukniv og nikirikniv.
Hele vores sortiment af japanske kokkekniv er udført i damaskusstål, med en hårdhed på 60-62 HRC af VG-10 stål der er foldet 67 eller helt op til 110 gange. 60-62 HRC på Rockwell-skalaen er den type hårdhed, der oftest bliver benyttet i japanske knive. Knivene kræver et minimum af vedligeholdelse, da de holder sig skarpe meget længe.
Bedste kokkeknive på markedet
Med en hård og skarp kniv slipper du for at mase tomaterne eller andre bløde fødevarer, inden du har fået dem skåret over. Med en japansk kokkekniv i damaskusstål får du en af de bedste kokkeknive på markedet, som uden problemer halverer dine tomater eller slicer dit kød, som var det blød smør. Du vil med en professionel køkkenkniv få meget mere glæde i køkkenet, når du laver mad, da du både meget nemmere og meget hurtigere kan hakke eller skære dine fødevarer, samtidig med dit kød eller dine grøntsager får et rent snit, som er lækkert at kigge på.
Og det er ikke kun de rene snit, der er lækre at kigge på. Selve knivenes blad er smukt damasceret, hvor du kan se de mange lag damaskusstål, som knivbladet er fremstillet af.
Med en japansk kokkekniv får du en kniv, der holder sig skarp længe, og hvor der virkelig er kredset for både funktionalitet. Det smukke design på knivene er blot en følge af fremstillingsprocessen, men ikke desto mindre gør det, at du med en japansk kokkekniv fra GourmetTing virkelig skiller dig ud. Vi anbefaler at du opbevarer dine japanske køkkenknive på vores magnetiske knivholder, som er fremstillet af akacietræ. Med vores knivholder der skal stå på køkkenbordet eller på køkken-øen, holder du nemt styr på dine professionelle køkkenknive, og når dine knive ikke er i brug, står de og pynter i køkkenet med deres smukke, damascerede knivblade og skaft fremstillet af enten pakkawood, ibenholt eller desert ironwood, som er en af de hårdeste og mest stabile træsorter der findes.
De japanske køkkenknive med en hårdhed på 60-62 HRC har en lille risiko for at ”chippe”, hvis de skal skære i noget hårdt. Ingen af de professionelle køkkenknive på GourmetTing kan tåle maskinopvask, så husk at rengøre din japanske køkkenkniv nænsomt med håndkraft.
Med en japansk kokkekniv får du en kniv, der holder sig skarp længe, og hvor der virkelig er kredset for både funktionalitet. Det smukke design på knivene er blot en følge af fremstillingsprocessen, men ikke desto mindre gør det, at du med en japansk kokkekniv fra GourmetTing virkelig skiller dig ud. Vi anbefaler at du opbevarer dine japanske køkkenknive på vores magnetiske knivholder, som er fremstillet af akacietræ. Med vores knivholder der skal stå på køkkenbordet eller på køkken-øen, holder du nemt styr på dine professionelle køkkenknive, og når dine knive ikke er i brug, står de og pynter i køkkenet med deres smukke, damascerede knivblade og skaft fremstillet af enten pakkawood, ibenholt eller desert ironwood, som er en af de hårdeste og mest stabile træsorter der findes.
De japanske køkkenknive med en hårdhed på 60-62 HRC har en lille risiko for at ”chippe”, hvis de skal skære i noget hårdt. Ingen af de professionelle køkkenknive på GourmetTing kan tåle maskinopvask, så husk at rengøre din japanske køkkenkniv nænsomt med håndkraft.