Kokkeknive

Kokkeknive


Kokkeknive som holder hele livet

Levering 1-3 dage
14 dages fuld returret
Fri fragt fra 750 kr.
100% Skarphed

Kokkeknive som holder hele livet

Kokkeknive - madlavning
Den klassiske kokkekniv er uundværlig i køkkenet, uanset om du er professionel i køkkenet, eller om du bare godt kan lide at lave god mad hjemme i køkkenet, og med en professionel kokkekniv bliver madlavningen en endnu større fornøjelse.

Kokkeknive

Kōfuku - Haita-teki

Kōfuku - Haita teki

Knive til professionelle
GourmetTing leverer æstetiske japansk-inspirerede knive fremstillet af damaskusstål i topkvalitet til fornuftige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Japanske kokkeknive



Grøntsagskniven med det brede og rillede blad

Japanske kokkeknive til madentusiasten


Santokukniven er en japansk grøntsagskniv med et stort og bredt knivblad, som har et karakteristisk design på knivbladet, der gør den utrolig anvendelig til at skære grøntsager. Undgå at grøntsagerne suger sig fast på knivbladet

Kender du det, at kartoflerne, du skærer over, sætter sig fast på knivbladet, og først falder af, når du skærer den næste kartoffel, så den automatisk ryger af? Det er ret irriterende, ikke? Det undgår du med en japansk santokukniv! En santoku kokkekniv er en japansk grøntsagskniv, som på knivbladet har de karakteristiske riller, som gør at de grøntsager du skærer over, ikke sætter sig fast på knivbladet. Det er altså genialt, hvis du spørger os!

Kvalitet, holdbarhed og ergonomi

Hos GourmetTing kan du finde en santokukniv i vores knivserier Shokutsu og Kōfuku. Fællestrækket for vores knivserie med japanske køkkenknive er at der er fokus på kvalitet, holdbarhed og ergonomi. Santokukniven i knivserien Shokutsu har et knivskaft af pakkawood, mens santokukniven fra knivserien har et knivskaft i smukt ibenholt, og du får, uanset hvilken santokukniv du vælger, en lækker kniv i hånden, som ligger godt og er ergonomisk god for din hånd. GourmetTings japanske kokkeknives knivskaft har endvidere fokus på at være sikre at arbejde med, og der er derfor taget højde for at du eller knivskaftet kan være vådt og fedtet.
GourmetTing har japanske kokkeknive til den professionelle og hjemme-gourmetkokken, og vi har knivsæt til både begyndere og de mere erfarne. Vi har knivsæt med et par enkelte essentielle kokkeknive i eller knivsæt med en komplet knivserie.

GourmetTing leverer æstetiske japansk-inspirerede knive fremstillet af damaskusstål i topkvalitet til fornuftige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Japansk vådslibesten Med en japansk kokkekniv får du en kniv for livet. Damaskusstål er utrolig holdbart, og holder sig skarpe i lang tid. På et tidspunkt med tiden, vil det dog blive nødvendigt at slibe dine japanske køkkenknive. Til det kan du på GourmetTing finde et keramisk strygestål eller en elektrisk knivsliber.

Du kan også finde en japansk slibesten, som både er funktionel og er flot at have stående fremme på køkkenbordet.

Professionel kokkekniv af damaskusstål


GourtmetTings kokkeknive er fremstillet af damaskusstål, som bliver foldet en masse gange, for at skabe den bedste kokkekniv. De mange foldninger af damaskusstålet gør, at kokkekniven bliver mere skarp, mere holdbar og også får en æstetisk udseende med damascerede knivblade.

GourmetTings japanske kokkeknive har en hårdhed på 60-62 HRC på Rockwell-skalaen, hvilket også er den hårdhed, der oftest bliver benyttet i japanske knive. Med en japansk kokkekniv får du en skarp kniv, der kan tåle at blive brugt hver dag, uden at blive sløv.

En lang tradition bag sig

En japansk kokkekniv er en elegant og traditionel kokkekniv, hvis fremstillingsproces går helt tilbage til dengang samuraierne gik med sværd, hvor selvsamme metode med damaskusstål og de mange foldninger blev anvendt til at fremstille samuraisværd. De japanske kokkeknive du finder på GourmetTing har altså en lang knivtradition bag sig, og dét er grunden til at du får en af de bedste kokkeknive på markedet.

Kokkekniven løser alle opgaver

En god, japansk kokkekniv ved hånden gør at du kan klare alle opgaver i køkkenet, både store og små.
Kokkekniven er den perfekte allround kniv, som er god til alt, og derfor er den japanske kokkekniv uundværlig i køkkenet, uanset om du er professionel kok, madentusiast eller bare vil have at værktøjerne i køkkenet er i orden.

En ergonomisk kniv

Med en japansk kokkekniv fra GourmeTing får du en ergonomisk kniv, der ligger godt i hånden. Kokkeknivene på GourmetTing er designet til at de ikke glider ud af hånden, selvom den er fedtet eller våd.

Minimal vedligeholdelse

Med en japansk kokkekniv fra GourmetTing får en kniv for livet. Kokkenkniven er så holdbar at den nærmest er umulig at slide op. Derudover forbliver den japanske kokkekniv af damaskusstål sig skarp meget længe, så du slipper for hele tiden at skulle slibe din kokkekniv.

Husk at knivene ikke kan tåle maskinopvask, og alt efter hvad du har brugt din japanske kokkekniv til, vil en simpel aftørring være nok.

Kokkekniv med tilbehør

Vi har en japansk kokkekniv i hver af vores tre knivserier Shokutsu, Kōfuku og Haita-teki. Alle tre er udført efter traditionen i damaskusstål og alle med den karakteristiske damascering

I vores sektion om tilbehør kan du finde en masse knivsæt, hvor du kan blandt andet kan finde en japansk kokkekniv i sampak med en urtekniv, japansk slibesten, keramisk strygestål eller i sampak med andre professionelle køkkenknive.